- Snijd de lente-uien. - Breng 5 dl water met lente-ui, gember en kip aan de kook, - kook op laag vuur 10 minuten en laat het in het vocht afkoelen. - Was en week de paddestoel 30 minuten in warm water. - Klop de eieren los. - Verhit in een koekepan 2 eetlepels olie, giet er wat van het eimengsel in, draai rond en giet het overtollige mengsel weet terug. - Haal de omelet (flensje) er voorzichtig uit zodra de rand loslaat. - Bak ven de rest van het eimengsel ook omeletten. - Spoel de bamboescheuten af. - Verwijder de steel van de paddestoel. - Snijd kip, ham, omelet en bamboescheuten in dunne reepjes. - Leg de paddestoel in het midden van een grote vuurvaste soepkom. - Schik ham, kip en ei eromheen. -Vul het midden op met de bamboescheuten en 1 dl bouillon. - Leg een stoomrek in de wok, breng het water tot 1 cm onder het rek aan de kook en zet de kom op het rek. - Stoom het gerecht op hoog vuur 20 minuten. - Verhit 1 liter kippebouillon. - Stort de inhoud van de soepkom in een soepterrine of grote schaal, giet de liter hete bouillon voorzichtig langs de rand in de terrine en serveer.