Gevulde tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper en zout. Druppel er wat azijn in. Snijd de olijven klein en hak de kaasblokjes grof. Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de olijven. Vul hiermee de tomaten.Leg op een bordje enkele blaadjes sla, wat geraspte wortelen en selder en zet daarop de tomaten. per persoon : 60 Kcal

Gevulde tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept