Gevulde tomaat op zijn Provençaals

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij het bovenste kapje van de ongeschilde tomaten, hol ze een weinig uit en verwijder de pitten zoveel mogelijk. Zorg ervoor dat de tomaten stevig staan, snij zonodig een klein stukje van de onderkant.
- Plaats de tomaten ca 5 min in een ingeoliede ovenschaal in de oven op ca 180°C.
- Snij de courgettes in heel kleine stukjes.
- Snipper de ui en fruit het samen met de look in de olie. Voeg courgettes en de kruiden toe en laat zachtjes gaar stoven. Haal de pan van het vuur.
- Prak de geitenkaas fijn en meng met de gare groenten. Breng goed op smaak.
- Vul de tomaten met dit mengsel en plaats opnieuw ongeveer 5 min. in de oven.

Gevulde tomaat op zijn Provençaals is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept