Gevulde tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af, hol de tomaten uit met een lepel , bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat de tomaten omgekeerd op keukenpapier uitlekken.
- Doe het Quorn fijngehakt in een kom en schep de pesto, de uiringetjes, de basilicum en het citroensap erdoor, breng het mengsel eventueel op smaak met zout en peper.
- Vul de tomaten met het Quornmengsel en zet ze naast elkaar in een lage ovenschaal. Zet de kapjes er weer op. Schenk de sherry met 2 eetlepels water op de bodem.
- Laat de tomaten in ongeveer 20 minuten in de oven gaar worden. Verdeel veldsla over twee borden en zet de tomaatjes erop, schep wat van het vocht uit de schaal over de veldsla als dressing.

Gevulde tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept