Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amande

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Nodig in de keuken: scherp en puntig mesje, theelepel, beslagkom, ovenschaal, bestek en oven op 200°C of heteluchtoven op 180°C Snijd de paprika's in de lengte open. Haal de zaadlijsten er met de theelepel uit en was ze. Vermeng alle ingredi?nten behalve de bouillon. Vul hiermee de paprika's en vouw ze een beetje dicht. Plaats ze strak tegen elkaar in de schaal. Voeg de bouillon toe en plaats de schaal in de warme oven. Reken ca. 30 minuten voor een goudbruin resultaat. Lekker met versgebakken Turks brood en tomatensalade met olijven.

Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amande is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Merengue au amande
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Asperges à la flamande
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Israelische Gevulde Meloentjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met schelpjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept