Gevulde varkenskoteletten met Hervekaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een diepe insnijding in de koteletten zodat er een soort enveloppe ontstaat. Vul met een plak pikante Hervekaas en prik dicht met een houten prikker. Laat de koteletten aan beide kanten mooi kleuren in de boter. Kruid met peper, zout en muskaatnoot, draai het vuur lager en laat de koteletten zacht gaar bakken. Neem uit de pan en hou warm. Deglaceer de braadbodem van het vlees met een scheut witte wijn en laat daarin vervolgens het smeerkaasje smelten. Roer de roze peper erdoor. Schik de koteletten op warme borden en overgiet met de saus. Serveer met gestoofd witloof en aardappelen naar keuze. Dit recept was op Vitaya te zien

Gevulde varkenskoteletten met Hervekaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met Hervekaas en uien
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue met hervekaas en fijne groenten
Snack
Bekijk recept
Uiensoep met herve
Bekijk recept
Filobeursjes met hervekaas en peer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept