Gevulde vleestomaten

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de spinazie in circa 3 minuten afgedekt op ongeveer een kwart vermogen ontdooien maar laat het niet warm worden. Giet eventueel het vocht van de spinazie. Snijd een klein kapje van de tomaten en hol de tomaten met een lepeltje uit. De kapjes en de pulp worden in dit recept niet verder gebruikt, maar kunnen natuurlijk als basis voor saus dienen.
- Pel de knoflook en pers dit uit. Vermeng het ei met de kaas, het paneermeel, de knoflook en de spinazie, breng het geheel op smaak met ansjovispasta en vul de tomaten met het mengsel. Plaats de tomaten in een cirkel in een ovenvaste schaal en verwarm ze onafgedekt ongeveer 6 minuten op ongeveer driekwart vermogen. Strooi vlak voor het serveren wat kaas op de tomaten.

Gevulde vleestomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Tomatentian
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept