Gewokt lamsvlees met asperges, Steranijs en oester

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. Was en halveer de paprika´s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes van ca. 1 cm. Was en snijd de lente-uitjes in schuine ringen. Schil de gember en snijd deze fijn. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Kook de paprika en asperges kort (ca. 1.5 minuut in ruim kokend water, afgieten en koud afspoelen. Meng de rijstwijn met het aardappelzetmeel, een eetlepel olie en de plakjes lamsvlees. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de steranijs, de gember en de knoflook, op een laag vuur circa 3 minuten (pas op: knoflook e.d. mag niet verbranden), zet het vuur hoog en voeg de plakjes lamsvlees toe en wok deze mee. Voeg de asperges, de paprika en de oestersaus toe en wok nog 3 minuten. Bestrooien met de lente-ui. Lekker met Basmati of Pandan rijst.. Bevat per portie: 446 kcal

Gewokt lamsvlees met asperges, Steranijs en oester is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met garnalen in woksaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met runderreepjes en paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gewokt witloof met varkenshammetje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika
27 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt Lamsvlees Op Zijn Grieks Met Paprika En Bladspinazie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokt Chinees Rundvlees Met Gember, Paprika En Pepers
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept