Gevulde kwartels met uienkonfijt

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schik de gevulde kwartels in een ovenschotel en verdeel er de boter over.
- Schuif in de voorverwarmde oven op 225°C en laat 15 minuten kleuren.
- Giet er de rode wijn over en laat afgedekt verder gaar worden op 180°C gedurende 15 à 20 minuten , kruid met peper en zout.
- Giet het braadvocht in een steelpan, voeg 1,5 dl wildfond en 2 el uienkonfijt toe en laat 2 minuten goed doorkoken en indien nodig binden met sausbinder.
- Serveer de gevulde kwartels met de saus,kroketjes of hertoginnenaardappels en bonen-spekrolletjes of witloof.

Gevulde kwartels met uienkonfijt is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Verborgen hamburger
Snack
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburger: De Angus beef / stilton saus met whisky
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept