Pel de uien en snipper ze fijn. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Stoof de groenten aan in de hete vetstof. Breng op smaak met peper en zout. Breek de eieren in een kom, voeg melk, peper en zout toe en klop alles door elkaar. Bak 4 omeletten: laat wat vetstof smelten en zorg dat die gelijkmatig over de pan verdeeld is. Giet er 1/4 van het eimengsel in en bak op een zacht vuur aan één kant lichtbruin. Er mag zeker geen bakgeur ontstaan, want dan heeft de omelet net iets te lang gebakken. Schep 1/4 van de champignonvulling in het midden op de omelet en vouw dicht. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten en vul ze. TIP: Gebruik ook eens andere groenten om de omelet op te vullen: spinazie, asperges, erwtjes, prinsessenboontjes, broccoli, paprika.
Gevulde omelet met champions, ui en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine