Gevulde Paddestoelen met Ganda ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de paddestoelen schoon en trek er de steeltjes uit. Doe de paddestoelhoedjes in een beboterde pot met een weinig water en citroensap. Kruid met peper en zout en dek af met een stukje boterpapier. Kook ze kort gaar. Fruit de versnipperde uien in olijfolie. Pers er de knoflook op, kruid met peper, zout en rozemarijn en doe er de fijngehakte paddestoelsteeltjes bij. Blus af met de rode wijn en laat zachtjes inkoken. Snijd de plakjes ham gelijk schoon en hak de restjes in stukjes. Doe ze bij de afgekoelde en beboterde pot met men champignonpuree en vul er de hoedjes mee op. Bestrooi met gemalen kaas en broodkruim. Leg op elke paddestoel een klontje boter en gratineer onder de grill van de oven. Presentatie: leg op een niet te warm, met olijfolie ingewreven bord, 3 sneetjes ham. Deponeer er de 5 gevulde paddestoelen op en versier met kervel en peterselie.

Gevulde Paddestoelen met Ganda ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept