Gevulde pannekoeken

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het ei los en neem de helft voor de pannekoeken. Maak een luchtig beslag van het meel, het halve ei en de melk (waarvan 3 eetlepels afgehouden worden). Bak hiervan in de vetstof 4 pannekoeken aan één kant. Kook de gewassen spinazie +/- 10 minuten in ruim water. Laat even uitlekken en hak de spinazie grof. Snijd de plakjes kaas in stukjes en meng ze onder de spinazie met wat (zout), peper en nootmuskaat. Verdeel de vulling over de vier pannekoeken en rol deze op. Leg ze in een ovenschotel. Klop de rest van het ei met de overgehouden melk en wat peper (en zout). Giet dit mengsel over de pannekoeken. Zet de schotel in een hete oven gedurende 30 minuten. Dien onmiddellijk heet op. TIP : Twee gevulde pannekoeken kunnen gebruikt worden in plaats van een avondmaal, bv. 120 gr brood gesmeerd en 1 portie mager beleg.

Gevulde pannekoeken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept