Gevulde paprika's met tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Was de paprika's, snijd de kapjes eraf en verwijder de zaadlijsten. Vet een ovenschaal in. Laat de rijst even uitlekken en meng er dan de ui, peper, zout, peterselie en de Italiaanse kruiden door. Vul de paprika's met het rijstmengsel en zet ze in de ovenschaal. Puree de tomaten met vocht in een keukenmachine of met een staafmixer. Roer de marmite door de tomatensaus en schenk de saus over de paprika's. Zet de schaal 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden.

Gevulde paprika's met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept