Gevulde paprika's met zoetzure ratatouille en pest

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de rode paprika's en verwijder de zaadjes. Hak de groenten en kruiden fijn. Laat de rozijnen 15 minuten wellen in warm water. Verhit de olijfolie en fruit de eerste vijf ingredienten voor de ratatouille enkele minuten. Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat 15 minuten stoven. Voeg de overige ingredienten toe en kruid met zout en peper. Vul de rode paprika's met dit mengsel en zet ze 45 minuten in de oven op 200°C. Fruit voor de risotto de lente-uitjes enkele minuten in de boter. Roer de helft van de pesto door de rijst en voeg toe aan de pan. Fruit 1 minuut en voeg de bouillon toe. Leg een deksel op de pan en laat 20 minuten zacht koken tot al het vocht geabsorbeerd is. Roer de rest van de pesto door de rijst en kruid naar smaak. Verdeel de risotto over vier borden en leg er telkens een gevulde paprikahelft op.
Voorbereiding
stijd: 75 minuten.

Gevulde paprika's met zoetzure ratatouille en pest is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pest Alla Trapanese Van Oma Lizzie
20-30 min -
Bekijk recept
PIADINA
20-30 min -
Bekijk recept
Broccoli-courgettetaart Met Pijnboompitten
20-30 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept