Gevulde portobello's

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

verwarm de oven voor op 200° draai de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof hierin de looksnippers samen met de gehakte champignonsteeltjes, kruid met peper en zout en laat even afkoelen meng de ricotta met de gedroogde tomaatstukjes, 2 el peterselie en het gebakken champignonmengsel en vul de portobello’s hiermee meng de rest van de peterselie met het paneermeel en de parmezaan en strooi dit over de gevulde champignons plaats in het midden van de oven en bak in 15’ gaar, plaats nog 5’ onder een hete grill om ze mooi te laten kleuren

Gevulde portobello's is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept