Amandel chocolade cake

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix de boter met de suiker met een handmixer in een kom. Zeef het bakmeel en voeg 100 gram toe. Maal de amandelen en voeg ook deze toe. Meng de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de melk en de sinasappelrasp toe. Smelt de chocolade au bain marie. Haal het kommetje met de chocolade uit de pan en roer de gezeefde cacao en de rest van de bloem erdoor. Doe het beslag zonder chocolade in een ingevet bakblik en maak een toplaag van het chocoladebeslag. Zet 50 minuten in een op 160 graden voorverwarmde oven, check de gaarheid en laat afkoelen in het blik.

Amandel chocolade cake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept