Amandel-kiprolletjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het ei hard in 10 minuten. Maak van de kipfilet platte lapjes. Doe dit door een stuk kipfilet tussen twee stukjes plasticfolie te leggen en het vlees met behulp van een deegroller of een groot stevig mes plat te slaan. Wrijf de kipfilet licht in met zout. Maal de amandelen fijn. Pel het ei en haal de eidooier er uit. Het eiwit wordt niet gebruikt. Meng de gemalen amandelen, de eidooier, de roomkaas en de kerrie goed door elkaar. Verdeel dit mengsel over de kiplapjes en smeer dit uit. Rol de lapjes voorzichtig op en zet ze vast met prikkertjes of gebruik keukentouw. Verhit de boter en braad de rolletjes in 20 tot 25 minuten gaar. Verwijder tenslotte de prikkertjes of het keukentouw. Lekker met rijst of puree en sperziebonen.

Amandel-kiprolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini kiprollades met kaneel
40 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld kiprolletje met olijfoliesabayon, spinazie en pasta van Nienke<BR> &#009; Jagersma
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept