Amandelcakejes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. Amandelen in keukenmachine of in vijzel fijnmalen. In grote kom bloem, poedersuiker (1 el bewaren), amandelmeel en limoenrasp door elkaar scheppen. In vetvrije kom eiwitten met mespunt zout schuimig maar niet stevig kloppen. Eiwitten door droge ingredienten spatelen. Boter voorzichtig door amandelmengsel roeren. Vormpjes voor 2/3 met beslag vullen en in 20-25 min in midden van oven goudbruin bakken. Cakejes 5 min in vormpje laten zitten, daarna op rek laten uitdampen. Cakejes met rest van poedersuiker bestrooien.

Amandelcakejes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelcakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-amandelcakejes met limoensiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Amandelcakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-amandelcakejes met limoensiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept