Ananastaart

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de suiker met de eidooiers schuimig. Voeg vanillesuiker bij en meng alles goed. Voeg de gesmolten boter bij en de gezeefde bloem. Schep voorzichtig het stijfgeklopt eiwit bij. Breng boterpapier in de bakvorm en beboter het. Strooi op het beboterde papier een laagje! lichtbruine suiker. Schik daarop de ananas en het deeg erover. Laat 45’ bakken op 150 graden. De duurtijd en de graden is wel afhankelijk van het soort oven je hebt. Het kan ook 50 minuten bakken worden op 175 graden zoals het recept voorschrijft.

Ananastaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept