Antilopenfilet met Rode Wijn

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de antilopenfilets. Hak de sjalotten fijn, laat de zachte boter smelten in een pan en fruit de sjalotten erin. Voeg de rode wijn toe, breng op smaak en laat voor de helft inkoken. Haal van het vuur. Snijd de koude boter in stukjes en klop deze door de wijn tot je een romige saus krijgt. Geef er groene groenten bij als garnituur.

Antilopenfilet met Rode Wijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept