Antwerpse handjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter bewerken tot een zacht geheel. Suiker en vanillesuiker toevoegen en volledig onder de boter verwerken. Voeg één ei toe en kruimel de bloem eronder. Laat het deeg even rusten.; Bewerk het daarna tot een soepel geheel. Rol het uit op 3 cm dikte; Gebruik de gepaste uitsteker om vormen uit het deeg te steken. Leg de handjes op een bakplaat en bestrijk volledig met een losgeklopt ei. Bestrooi met geschaafde amandelen. Laat de koekjes ongeveer 15 minuten bakken in de oven op 180°.

Antwerpse handjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza met ham en artisjok
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met gehaktballetjes
Bekijk recept
Salade met twee soorten asperges en croutons met geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstdessert met vruchtencompote
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept