Appelcake 6

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een cakevorm in. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijdt ze in blokjes. Wel de rozijnen even in warm water en laat ze dan uitlekken. Meng in en kom de rozijnen, appelblokjes, 50 gram suiker, citroensap en kaneel door elkaar. Klop in een andere kom 200 gram suiker, boter en de eieren met de mixer goed door elkaar. Roer er dan het bakmeel, een scheutje melk en het appelmengsel door. Schep het deeg in de vorm en bak de cake 90 minuten in een voor verwarmde oven van 180 graden.

Appelcake 6 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept