Appelsiroop

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de appels, snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en kook ze met een bodempje appelsap, het citroensap en de suiker tot op laag vuur moes. Leg een vochtig gemaakte, goed uitgewrongen passeerdoek in een vergiet, zet hem op een kom en laat de appelmoes zo één nacht uitlekken. Knijp de doek met de moes de volgende dag goed uit. Giet het opgevangen sap in een pan en laat inkoken tot een druppel van de massa aan een lepel een draadje trekt. Inpotten en sluit deze goed af.

Appelsiroop is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbaklava
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Babi pangang
0 min
Bekijk recept
Basilicumsorbet met zomerfruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes Met Appelstroop En Banketbakkersroomijs
Bekijk recept

Appelbaklava
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Babi pangang
0 min
Bekijk recept
Basilicumsorbet met zomerfruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes Met Appelstroop En Banketbakkersroomijs
Bekijk recept