Appeltaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zachtgemaakte boter vermengen met de witte en de bruine suiker. Verwerk de eieren er een per een door. Het bakpoeder en een snuifje kaneel door de bloem mengen en door het mengsel boter-suiker-eieren strooien. De room bijvoegen om een zacht, gelijkmatig deeg te bekomen. De appelen schillen, klokhuizen verwijderen en in dobbelsteentjes snijden en vermengen met het deeg. Een bakvorm insmeren met wat boter en met bloem bestuiven. Vullen met het deeg. De taart in ongeveer 45 min. bakken in een oven van ongeveer 180 graden. Warm opdienen, eventueel met een bolletje vanilleroomijs.

Appeltaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept