Ardeens-kerstomaatje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Kerstomaatje doormidden snijden en bestrijken met de kruidenkaas. De twee helften terug samen brengen en rol er een half sneetje gerookt er rond. Steek het cocktailprikkertje door het hapje. Strijk een bakplaat in met olijfolie. Opwarmen in een voorverwarmde oven van 150 ?C - + 8 min. Afwerking Warm opdienen in het cuvetje op een dienschotel met dentelle. Servetjes / citroendoekjes voorzien. Alternatief-tip! Fijgesneden sneetjes rauwe Duke of Flanders ham, bacon Veel succes en smakelijk !

Ardeens-kerstomaatje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld EENHAPS kerstomaatje
15 min
Bekijk recept
Gevuld Kerstomaatje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Ardeens kaasgerechtje met peren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ardeens gebraad met gratin en broccoli
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeens Varkensgebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept