Appeltasje met anijsroom

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Steek met een ronde koeksteker uit 1 velletje 4 cirkeltjes. Schil de appels en boor de klokhuizen eruit. Verkruimel het amandelspijs, roer er de helft van de losgeklopte dooier en 1 el anijsmuisjes door. Vul de appels met dit mengsel. Bestrooi de appels met de suiker en zet elke appel op een velletje bladerdeeg. Vouw de punten om de appels heen omhoog en plak er een cirkeltje met wat water op. Bestrijk de tasjes met de rest van de dooier en bak ze in een voorverwarmde oven (225°C) in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Klop intussen de slagroom met de gestampte muisjes stijf, doe hem over in een spuitzak met kartelmondje en spuit een mooie toef slagroom bij de appeltasjes. Garneer met de rest van de anijsmuisjes.

Appeltasje met anijsroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept
Gefrituurde banaan met anijsroom
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met anijsroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitbommetje met anijsroom
20 min-
Bekijk recept