Kip op stok

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen. Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Verwarm de olie en bak hierin de kip met de tuinkruiden in 5 minuten gaar en bruin. Bak de laatste minuut de ringetjes ui mee. Snijd het stokbrood in tweeën en snijd de stukken overlangs door. Bestrijk de stukken dun met slasaus. Belg de onderste helften van het brood met plakken komkommer en plakken tomaat. Neem de pan met de kip van het vuur en roer de rest van de slasaus er door. Verdeel de kip over de twee stukken stokbrood en leg de bovenste helften brood er weer op. Lekker met een tomatensalade. Energiewaarde per persoon : 440 Kcal

Kip op stok is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met oude kaas
30 min-
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept