Advocaattaart

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de theebiscuit of lange vingers met een deegroller fijn. Klop de boter smeuïg, en meng met de biscuit. Verdeel dit mengsel over de bodem van een springvorm. Klop de slagroom met de suiker en slagroomversteviger stijf (of gelantineblaadjes uitgeknepen). Spatel er de advocaat door. Smeer een dunne laag van het advocaat/slagroommengsel op de biscuitbodem. Halveer de bokkepootjes en beleg de taart met de halve bokkepootjes (platte kant naar onder). Smeer daarna de rest van het advocaat/slagroommengsel op de taart en zorg ervoor dat de bokkepootjes geheel bedekt zijn. Zet de taart ten minste een hele nacht in de koelkast. De taart is klaar als de bokkepootjes helemaal zacht geworden zijn en niet meer als zodanig zijn terug te traceren. Bestrooi vóór het opdienen de taart met pure geraspte chocoladevlokken.

Advocaattaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaattaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Advocaattaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept