After Eight-ijs

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zet de geconcentreerde melk in de koelkast een ? uur voor u aan het recept begint.
- Klop het eiwit tot stevig schuim en meng er de suiker voorzichtig onder. Meng de koude melk en de muntlikeur in een kom. Klop de melk tot u een ? cr?me ? verkrijgt. Voeg er het geklopte eiwit aan toe.
- Snijd de chocolade in schilfers van enkele millimeters. Voeg ze toe aan het mengsel.
- Zet het mengsel in de diepvriezer.
- Haal het ijs 3 kwartier voor u het opdient, uit de diepvriezer.

After Eight-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept