Zweedse boerenomelet

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappelen en ajuin in schijven. Kook ze gaar in olie zonder te kleuren. Laat ze uitlekken in een zeef maar spaar de olie. Meng de aardappelen, ajuin, bacon en eieren. Kruid met zout en weinig peper. Verhit een koekenpan met een beetje olie, bak de omelet hierin en stort de omelet voorzichtig op een bord. Leg de koekenpan op het bord en draai snel om. Bak de omelet nog een paar minuten aan de andere kant op een zacht vuur. Serveer eventueel op krokante toast.

Zweedse boerenomelet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept