Zomerse hete bliksem

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappels en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Schil de appels. Verwarm de melk en stamp de aardappels fijn met de melk en de boter. Rasp de appels en meng ze door de puree. Breng de hete bliksem op smaak met zout, peper en eventueel nootmuskaat of een beetje kaneel. Geef er gebakken quornstukjes bij.

Zomerse hete bliksem is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept