Zoet korstdeeg

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het zout in een kom; snijd hierin de boter met twee messen in stukken. Voeg de suiker en bij kleine hoeveelheden tegelijk het water toe. Roer het geheel met een mes tot een samenhangende massa. Kneed er met de vingertoppen een soepel deeg van, vorm dit tot een bal en laat het afgedekt minimaal een half uur op een koele plaats rusten. Het deeg is beter te verwerken als je het een dag van tevoren klaarmaakt.

Zoet korstdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje in korstdeeg
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Rookworsthapjes In Korstdeeg.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Engels korstdeeg
0 min
Bekijk recept

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept