Zeevruchtenkerrie met tomaat

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de zeevruchten ontdooien in de microgolf- oven (7 min. op de ontdooistand) en dep goed droog. Verhit de zonnebloemolie in een grote kookpan of sauteerpan. Voeg de zeevruchten en het kerriepoeder toe en bak 1 à 2 min. op een hevig vuur. Roer af en toe om. Voeg de erwtjes, de diepgevroren tomatenblokjes, het tomatenconcentraat en de kokosmelk toe. Kruid met peper en zout en schep goed om. Dek af en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Roer af en toe om. Dien onmiddellijk op met bv. basmatirijst.

Zeevruchtenkerrie met tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept