Snij de vis in blokjes van 2,5 cm en kruid ze met paprikapoeder. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snij ze in stukken. Maak de champignons schoon. Steek de visblokjes met de paprika's (hou de rest voor de ratatouille) en de champignons op brochettes. Meng de olijfolie met het citroensap, de honing, peper en zout en bestrijk de brochettes met dit mengsel. Pel en hak de uien fijn. Maak de aubergine en de courgette schoon en snij ze in plakken. Pel de tomaten en snij ze in stukken. Pel en pers de knoflook. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de groenten (ook de paprika) met de knoflook, peper en zout gedurende 10 minuten. Rooster de brochettes 10 minuten onder een voorverwarmde grill of in een grillpan. Keer ze af en toe. Serveer samen met de ratatouille en met rijst.
Zeeduivelbrochettes met ratatouille is een recept van Jerryke's Cuisine