De pepers ontdoen van de schil door deze onder de grill te laten kleuren. In twee snijden, pitjes verwijderen en ze op een schaal leggen. Bestrooien met grof zout, peper, gehakte look en bedruppelen met olijfolie. Roquette wassen en mengen met olijfolie en citroensap. Voor de saus de eidooiers op een laag vuur opkloppen met water en citroensap. Opwerken met olijfolie en op smaak brengen met tomatenpuree en paprikapoeder. Voor het romaresco broodkruim:alle ingrediënten mengen. De tongfilets eerst door een mengsel van losgeklopt ei, melk, en olijfolie halen en daarna door het romaresco broodkruim. De filets bakken in olijfolie. De roquette op het bord schikken de parmezaankrullen erop. Een halve paprika ernaast leggen en de zeetong ertegenaan vleien. Afwerken met een lepeltje saus
Zeetong in romaresco broodkruim met geroosterde pe is een recept van Jerryke's Cuisine