Zeetong in romaresco broodkruim met geroosterde pe

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pepers ontdoen van de schil door deze onder de grill te laten kleuren. In twee snijden, pitjes verwijderen en ze op een schaal leggen. Bestrooien met grof zout, peper, gehakte look en bedruppelen met olijfolie. Roquette wassen en mengen met olijfolie en citroensap. Voor de saus de eidooiers op een laag vuur opkloppen met water en citroensap. Opwerken met olijfolie en op smaak brengen met tomatenpuree en paprikapoeder. Voor het romaresco broodkruim:alle ingrediënten mengen. De tongfilets eerst door een mengsel van losgeklopt ei, melk, en olijfolie halen en daarna door het romaresco broodkruim. De filets bakken in olijfolie. De roquette op het bord schikken de parmezaankrullen erop. Een halve paprika ernaast leggen en de zeetong ertegenaan vleien. Afwerken met een lepeltje saus

Zeetong in romaresco broodkruim met geroosterde pe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smeltende aardappeltjes
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Crêpe d'amour met kaneelappels en cognac
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florida Zeetong
0 min
Bekijk recept
Duo van zeetong en nieroogkreeftjes met groententa
0 min
Bekijk recept
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept