Zeetongfilets met witloof

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het witloof schoon en snij het fijn. Smelt de boter en bak het witloof glazig. Spijs met pezo en nootmuskaat. Leg de zeetongfilet met de graatkant op de werktafel en spijs voorzichtig met pezo. Plooi de visfilets in drieën tot pakjes. Beboter lichtjes een ovenschotel en schik de zeetongfilets erop. Begiet met de visfumet tot de zeetongfilets onderstaan. Bedek de ovenschotel en pocheer de filets in de oven. Reduceer 5 dl visfumet met de room, spijs met pezo en voeg de witloof toe. Haal de filets uit de oven en schik er 3 per persoon op een bord. Nappeer met de saus en garneer met kwartje citroen en gehakte peterselie.

Zeetongfilets met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeetongfilets Met Een Light-kruidensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeetongfilets Marguery
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midwinter Zeetongfilets
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeetongfilets met meloen
Bekijk recept