Zeewolffilet met tomaten en paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de zeewolffilet in vier stukken. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Giet de olijfolie en de witte wijn er over. Verwijder zaadjes en velletjes van de tomaten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Strooi ze over de zeewolffilets. Giet het tomatensap er over en leg het takje tijm tussen de vis. Bestrooi het geheel met peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de paprika met een dunschiller. Verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd de paprika in dunne reepjes. Strooi deze over de visfilets. Dek de schotel af met aluminiumfolie. Zet de schotel, afhankelijk van de dikte, tien a twaalf minuten in de oven. Schep de filets op een bord en lepel het vocht en het garnituur er over.

Zeewolffilet met tomaten en paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept