Zelfgemaakte pesto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rits de basilicumblaadjes van de plantjes, spoel en laat drogen. De hoeveelheid basilicum die u nodig hebt, moet het dubbele zijn van het volume olijfolie. Plet de kaas in de verpakking fijn. U kan dit tussen uw handen doen of makkelijker nog met een deegrol. Het volume kaas en basilicum moet gelijk zijn. Doe de basilicumblaadjes in een hoge kom met de gehakte look en de pijnboompitten. Mix zeer fijn. Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij, terwijl u blijft mixen. Voeg er de parmezaan bij en kruid met peper en zout. Blijf verder mixen, indien nodig. Bewaar uw pesto in een gesloten bokaal in de koelkast. Haal hem enkele uren voor gebruik uit de koelkast.

Zelfgemaakte pesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept