Zelfgemaakte schuimgebakjes :

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Zet de oven op stand

2. Doe het eiwit, de poedersuiker, een snuifje zout en het citroensap in een kom. Klop tot u een stevig en egaal mengsel verkrijgt. Beboter de bakplaat en strooi er bloem over. Verdeel hierover het mengsel met het eiwit in goed van elkaar gescheiden hoopjes. Laat ongeveer 1 uur zachtjes bakken en laat alles afkoelen in een open oven. Serveer de afgekoelde schuimgebakjes met het aardbeienijs.

Zelfgemaakte schuimgebakjes : is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-schuimgebakjes Met In Champagne Gepocheerde Peren
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienijs en zelfgemaakte schuimgebakjes
0 min
Bekijk recept
Sorbetpiramide
0 min
Bekijk recept
Schuimnotengebak
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept