Zürcher geschnetzeltes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kalfsvlees in kleine stukjes (geschnetzeltes). Daarna vermengen met een zout en peper. Maak de olie heet en braad het gesneden kalfsvlees kort in de olie. Zet het vlees met het olie/vochtmengsel apart Neem de boter en braadt de in halve ringen gesneden ui aan. Voeg de in plakjes gesneden champignons erbij. Strooi het meel er overheen en braadt het kort aan. Voeg de witte wijn toe en kook het in tot het vocht indikt (ongeveer 1/3 tot de helft van de originele hoeveelheid) Doe het braadvocht van het vlees en de room erbij en kook het in tot de gewenste dikte Voeg het vlees toe (niet meer koken) en voeg vlak voor het serveren de gehakte peterselie erbij. Dien op met met Rösti

Zürcher geschnetzeltes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnetzeltes
30-60 min -
Bekijk recept
Zuricher Geschnetzeltes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuricher Geschnetzeltes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zurcher Geschnatzeltes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnetzeltes Van Kip Met Rosti
20-30 min -
Bekijk recept