Voorbereiding (min. 1 uur vooraf of de dag voordien) Meng de verse kaas met de zachte boter. Voeg peper, zout en paprika toe. Snij de rucola fijn, voeg toe en meng alles goed dooreen. Spreid de gerookte zalm open op een groot vel aluminiumfolie en zorg dat de sneetjes elkaar wat overlappen, zodat u een rechthoek bekomt. Smeer er het botermengsel op. Til de aluminiumfolie voorzichtig op aan de langste kant en laat de zalm zichzelf oprollen tot een 'worstje'. Verpak in de aluminiumfolie en laat minstens 1 uur opstijven in de diepvriezer of een hele nacht in de koelkast.Voorbereiding (10 min.) Schil de komkommer en de avocado's en snij ze in kleine blokjes met zijde 1 cm. Besprenkel met wat citroensap. Snij ook de kastanjechampignons in blokjes en halveer de tomaatjes. Meng alle groenten door elkaar en voeg olijfolie toe, samen met de rest van het citroensap. Haal de zalmrolletjes voorzichtig uit de folie en snij ze in schijfjes. Leg in het midden van de borden wat van het groenteslaatje en schik er de zalmspiraaltjes rond. Geef er brood bij. Tips: Om er een hoofdgerecht van te maken, kunt u er nog een roereitje bij geven.
Zalmspiraaltjes met groenteslaatje is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Geflambeerde scampi's met warm groentenslaatje