Zandhovens konijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het konijn in stukken en kruid het vlees met peper en zout. Haal de stukken door de bloem en bak ze in de boter aan. Leg de stukken, als ze rondom bruin gebraden zijn, in een kookpan. Laat de fijngesneden ui in het braadvet stoven. Strooi er, als het vlees gaar is, de suiker over en laat de ingredinten verder bruinen. Giet er dan een scheutje azijn over en voeg er wat water bij. Leg de gepelde en in stukken gesneden tomaten en appels op het konijn, leg er een sneetje brood met mosterd op en laat het gerecht zachtjes gaar stoven.

Zandhovens konijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zandhovens konijn
0 min
Bekijk recept