Citroenblini's

20
40 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de melk met de gist en suiker. Laat 5 min. staan. Klop met een mixer de dooiers luchtig. Voeg de bloem, 1 mespunt zout en de melk toe. Laat 1 uur rijzen op een warme plaats.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen. Klop het eiwit stijf. Spatel met het rasp door het beslag. Smelt 1/4 van de boter in een koekenpan. Maak 5 bergjes beslag van ca. 5 cm. Bak de blini's in ca. 4 min. gaar. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Ga door tot het beslag op is.
  • 3 Verdeel de zalm in ca. 20 stukjes. Schep op elke blini 1/2 tl crème fraîche, de zalm en bieslook.

Citroenblini's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker