Reuzengarnalen met paprikadip

8
1uur-
Snack
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's in de ovenschaal en rooster ze 40 min. Keer halverwege. Neem ze uit de oven, laat de oven aan. Doe de paprika's in een pan en leg de deksel erop. U kunt ze ook in een gesloten zak doen. Laat 15 min. staan en verwijder dan de dunne schil en de zaadlijsten. Pureer de paprika's met een keukenmachine. Voeg de knoflook, de mayonaise en de cayennepeper toe aan de paprikapuree. Knijp 1 citroenpartje uit. Breng op smaak met een paar druppels citroensap en peper en zout. Rijg 4 garnalen aan elk satéstokje en leg deze op de bakplaat van de oven. Bak in 8 min. gaar. Serveer met de paprikadip en een partje citroen.
  • 2 U kunt de paprikadip maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak of gril de garnalen vlak voor het serveren.

Reuzengarnalen met paprikadip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's met paprikadip
10 min Snack
Bekijk recept
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikadip met walnoten en granaatappel
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met zoete paprikadip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept