Risotto met witte kaas en pijnboompitten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden. In pan olie verhitten en ui 2 min. fruiten. Risotto toevoegen en al omscheppend bakken tot rijst glanst. Scheut bouillon en courgette toevoegen en al roerend door rijst op laten nemen. Beetje bij beetje nieuwe bouillon toevoegen en blijven roeren tot alle bouillon opgenomen is. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Tomaten in blokjes snijden. Kaas in blokjes snijden en door risotto scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Risotto over vier borden verdelen. Met pijnboompitten en tomaatblokjes garneren.

Risotto met witte kaas en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept