Pappardelle met pittige worst

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vel van de Catalaanse worstjes en snijd ze elk in 3 stukjes.
  • 2 Verhit de hapjespan en bak hierin de plakjes chorizo zachtjes uit. Voeg de stukjes worst toe en bak ze al omscheppend bruin. Bak de ui 2 min. mee. Voeg de tomaat, de oregano en zout en peper toe en stoof het gerecht zachtjes 10 minuten.
  • 3 Kook intussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een kommetje. Giet de pappardelle af en doe de pasta terug in de pan.
  • 4 Schep de worst-tomatensaus door de pasta. Voeg eventueel wat van het apart gehouden kookvocht toe. Verdeel het gerecht over 4 diepe warme borden. Serveer de kaas erbij.

Pappardelle met pittige worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept