Vlaamse paella

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng de rijst met het water aan de kook. Doe er de versnipperde ui en het zout bij en laat 12-18 minuten gaar koken. .
- Stoof de wortel, de ui en de selder in een nootje solo en de olie in de pan of in de wok. Doe er de mosselen, de Sint Jakobsschelpen, de scampi's en de steurgarnalen bij. Roer gedurende 4 tot 6 minuten met een houten spatel en haal dan alles uit de pan.
- Blus met de witte wijn en spatel er de rijst in. Warm even op en voeg dan de zeevruchten toe. Warm nog 1 minuutje op en kruid.
- Werk de pan af met de selder en de komkommer.

Vlaamse paella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept