Snijd de vis in acht stukjes. Roer in een diep bord de bloem met peper en zout naar smaak door elkaar. Wentel de visstukjes door het bloemmengsel. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Breng in een steelpan de bouillon, de crème fraîche, de tomatenketchup en de mosterd al roerend aan de kook. Laat de saus tot de helft inkoken. Verhit intussen de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de visstukjes in ca. 6 minuten rondom bruin en gaar. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Fruit de boerensoepgroenten 5 minuten in het bakvet van de vis en voeg het aan de saus toe. Breng eventueel op smaak met peper en zout en verwarm de stukjes vis 2 minuten mee. Verdeel de vis met de groenten en de saus over de 4 ovenschaaltjes en bestrooi ze met paneermeel. Laat ze onder de hete grill op de hoogste stand, in circa 7 minuten lichtbruin kleuren. Lekker met aardappelpuree en gekookte worteltjes.