Was de zeebrasem. Wrijf het zwarte vliesje in de buikholte met wat zout weg. Spoel de vissen nog eens af en dep ze droog. Snijd de buikholte e.v.t. nog wat verder open en leg in elke vis een stukje margarine en strooi er het basilicum en heel weinig zout in. Bestrijk de ovenschaal met olie en leg de vissen om en om in de schaal. Schuif het rooster in het miden van de oven en verwarm die voor op 200c. Schep de champignons, tomaat, ui, knoflook en het sjalot in de kom door elkaar. Strooi de dragonblaadjes gelijkmatig in de ovenschaal en schenk de wijn erin. Zet de schaal in de oven. Schep na 10 min. wat stoofnat over de vis en sluit de schaal. Na ca. 20 min. even in de vis met een vork prikken om te controleren of de vis gaar is. Verdeel de olijven over de vis en schenk nog wat stoofnat over de vis. Strooi de peterselie over de vis en serveer direct. Aardappelpuree 2 el. per persoon smaakt hier erg lekker bij. per persoon 355 Kcal.