Vissoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de zee-amandelen en de mosselen opengaan in 1 EL olie en 5 cl wijn. Fruit de knofl ook met de rest van de olie in een grote stoofpan. Voeg de tomaten en 20 cl water toe en laat 10 min. koken op een hoog vuur. Doe de inktvisringen erbij en laat nog 10 min. koken op een middelmatig vuur. Vervolledig met de poonfilets, de resterende wijn en na 5 min. de langoustinestaarten. Laat 5 min. sudderen en werk af met de schelpdieren, de peterselie, de zee-amandelen, de mosselen en het gefilterde braadsap. Schep 1 min. om en dien op.

Vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept